FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

J.Lo u novom filmu

NOGALES, 8. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Pop pjevačica i glumicaJennifer Lopez zamijenila je na trenutak glamuroznu odjeću ulogom onovinarki koja istražuje niz ubojstava uz meksičko-američku granicu.
NOGALES, 8. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Pop pjevačica i glumica Jennifer Lopez zamijenila je na trenutak glamuroznu odjeću ulogom o novinarki koja istražuje niz ubojstava uz meksičko-američku granicu.

S plavom perikom i odjevena u komotnu odjeću Jennifer Lopez glumi novinarku iz Chicaga koja je poslana u Meksiko kako bi istraživala više od 300 ubojstava u Ciudad Juarezu, pograničnom gradiću u državi Chihuahua, pored El Pasa u Teksasu.

Film "Bordertown" redatelja Gregoryja Nave a u kojem glumi i Antonio Banderas snima se u meksičkom gradu Nogalesu uz granicu s Arizonom.

Film se temelji na istinitim događajima u kojima je 370 žena pretučeno, izbodeno i zadavljeno u Ciudad Juarezu od 1993. godine, a trećina ih je seksualno iskorištena ili silovana.

Ta su ubojstva do sada inspirirala više filmaša. "Bordertown" je treći pokušaj u nešto više od godinu dana da se na veliki ekran prenesu ti događaji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙