FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HBOR u Vukovaru predstavio kreditne programe

VUKOVAR, 14. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska banka za obnovu irazvitak (HBOR) i Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara predstavilisu danas u hotelu Lav u Vukovaru poduzetnicima i obrtnicima s područjaVukovarsko-srijemske županije kreditne programe koje trenutnoprovode.
VUKOVAR, 14. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) i Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara predstavili su danas u hotelu Lav u Vukovaru poduzetnicima i obrtnicima s područja Vukovarsko-srijemske županije kreditne programe koje trenutno provode.

Ukupne aktivnosti HBOR-a u Vukovarsko-srijemskoj županiji od 1992. godine do sredine 2005. godine iznosile su 1,1 milijardu kuna, kazao je voditelj područnog ureda HBOR-a u Osijeku Hrvoja Galičića.

Istodobno na razini Hrvatske HBOR-ov portfelj iznosio je 45 milijardi kuna od kojih se 24 milijarde kuna odnose na kreditne aktivnosti.

Govoreći o aktivnostima Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara v.d. predsjednica Fonda Ljiljana Blažević podsjetila je kako je Fond 2002. godine osnovala Vlada temeljem Zakona o obnovi i razvoju grada Vukovara.

Od tada do danas za sufinanciranje gospodarskih projekata u Vukovaru Fond je odobrio 9 milijuna kuna bespovratnih potpora, čime je neposredno ili posredno omogućeno zapošljavanje 381 osobe u Vukovaru, rekla je Blažević.

Ocijenila je da su nositelji razvitka grada Vukovara obrtnici i mala poduzeća potkrepljujući to podatkom kako je u Vukovaru registrirano 920 obrta i 192 tvrtke među kojima 132 tvrtke zapošljavaju do 10 zaposlenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙