FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTP banka otvara poslovnicu u Kninu i centar u Osijeku

MAKARSKA, 20. rujna 2005. (Hina) - U skladu sa strategijom jačanjaposlovanja u srednjoj Dalmaciji OTP banka otvorila je svoje noveprostore u Makarskoj, a najavljeno je skoro otvaranje poslovnice uKninu te uspostava poslovnog centra u Osijeku.
MAKARSKA, 20. rujna 2005. (Hina) - U skladu sa strategijom jačanja poslovanja u srednjoj Dalmaciji OTP banka otvorila je svoje nove prostore u Makarskoj, a najavljeno je skoro otvaranje poslovnice u Kninu te uspostava poslovnog centra u Osijeku.

Predsjednik Uprave OTP banke Damir Odak podsjetio je da banka u Makarskoj djeluje od 1999. te da posluje i sa 120 poslovnih subjekata, malih i srednjih poduzetnika s područja Makarskog primorja. Namjeravamo, kaže Odak, još jače pratiti makarsko gospodarstvo, posebno u segmentu razvojnih projekata u turizmu i infrastrukturi, ali i uvođenjem novih proizvoda za građane..

Osluškujući potrebe lokalne zajednice, OTP banka je u povodu preseljenja u novi prostor donirala sredstva Gradu Makarskoj za izgradnju fontane na Trgu hrvatskih vitezova, Hrvatskom nogometnom klubu "Zmaj" za školu nogometa te Gradskoj glazbi.

OTP banka posluje u 90 poslovnica u Hrvatskoj, čime poslovna mreža ove banke zauzima četvrto mjesto po veličini u Hrvatskoj. U tijeku je postavljanje 30 novih bankomata koji će biti proporcionalno raspoređeni po svim Poslovnim centrima banke.

OTP banka pod tim imenom djeluje od 1. rujna ove godine, a sljednica je Nove banke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙