FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ponovo na snazi tjeralica Interpola za Mirjanom Marković

BEOGRAD,13. listopada(Hina) - Mirjana Marković, supruga haaškogoptuženika Slobodana Miloševića, vraćena je na Interpolovu crvenutjeralicu najtraženijih osoba, javili su u četvrtak beogradskimediji.
BEOGRAD,13. listopada(Hina) - Mirjana Marković, supruga haaškog optuženika Slobodana Miloševića, vraćena je na Interpolovu crvenu tjeralicu najtraženijih osoba, javili su u četvrtak beogradski mediji.

Tjeralica Interpola za Mirjanom Marković ponovo je raspisana po nalogu beogradskog Okružnog suda, zbog neodazivanja na sudski poziv u rujnu ove godine, unatoč usmenom obećanju njenog odvjetnika Zdenka Tomanovića da će se pojaviti na sudu. Na osnovu tog obećanja tjeralica, raspisana 2003. godine, bila je početkom lipnja ukinuta.

Nakon što se u rujnu Marković ponovo nije odazvala pozivu za suđenje zbog optužbe za malverzacije oko dodjele stana iz fonda Vlade Srbije dadilji njezina unuka, Tomanović je opovrgao da je dao obećanje za njen dolazak pred sud, te objasnio da - unatoč ukinutoj tjeralici - nije povučeno rješenje o ukidanju pritvora. Prema Tomanoviću, ukoliko bi se Mirjana Marković pojavila u Srbiji i Crnoj Gori, automatski bi bila uhićena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙