FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Zaplijenjeni heroin i amfetamini, uhićeni dileri

ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Pod sumnjom da su nabavljali većekoličine heroina i amfetamina zagrebačka policija uhitila je dvojicudilera, a još je pet osoba osumnjičila da su od njih nabavljali droguradi konzumacije ili daljnje preprodaje.
ZAGREB, 13. listopada 2005. (Hina) - Pod sumnjom da su nabavljali veće količine heroina i amfetamina zagrebačka policija uhitila je dvojicu dilera, a još je pet osoba osumnjičila da su od njih nabavljali drogu radi konzumacije ili daljnje preprodaje.

Od dilera i njihovih kupaca u posljednjih tjedan dana zaplijenjeno je gotovo 70 grama heroina, oko 77 grama marihuane, 36 grama amfetamina te malo hašiša i ecstazyja. Zaplijenjena droga na narko tržištu vrijedi više od 30 tisuća kuna, izvijestila je danas policija.

Policija tvrdi da je preprodaju heroina organizirao 36-godišnji Zagrepčanin, u čijem je stanu na Voltinom naselju pronađeno gotovo 60 grama te droge. Osim heroina u stanu je imao i nešto manje od 77 grama marihuane, oko 25 grama amfetamina, oko dva grama hašiša i ilegalni pištolj magnum. Osim njega istražnom sucu priveden je i 30-godišnjak koji je na cesti preprodavao njegov heroin, te 27-godišnjak zatečen u stanu u Voltinom za kojeg je naknadno utvrđeno da je zbog preprodaje nabavljao amfetamine.

Do dvojice većih dilera policije je došla nakon što je s 4,2 grama heroina uhitila tri osobe koji su drogu kupili 'na cesti' od 30-godišnjeg posrednika. U posrednikovom je stanu pronađeno još gotovo sedam grama heroina i vaga za precizni mjerenje.

U policiji kažu da im je 36-godišnji diler od ranije poznat zbog nekoliko krađa, posebno vozila, dok je njegov 30-godišnji preprodavač evidentiran zbog istih kaznenih djela te posjedovanja i prodaje droge.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙