FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavaš i Bubalo u Bruxellesu

OSIJEK, 12. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Gradskog vijećaOsijeka Branimir Glavaš i osječko-baranjski župan Krešimir Bubaloborave u srijedu i četvrtak u Bruxellesu, gdje su obišli nekolikolokacija radi otvaranja Ureda grada Osijeka i Osječko-baranjskežupanije.
OSIJEK, 12. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Gradskog vijeća Osijeka Branimir Glavaš i osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo borave u srijedu i četvrtak u Bruxellesu, gdje su obišli nekoliko lokacija radi otvaranja Ureda grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Ured ćemo otvoriti u roku od tri mjeseca s osnovnim ciljem da "pomognemo razvoju grada i županije kontaktima koje ćemo imati u Brusselsu vezano za pretpristupne fondove" kazao je u telefonskom razgovoru za Hinu iz Bruxellesa Branimir Glavaš. Dodao je kako se to prije svega odnosi na predstavljanje regije kao poljoprivredno najbogatije i mogućnosti razvoja zdrave hrane kao i zaštite okoliša.

Istaknuo je kako se ovaj tjedan u Bruxellesu održavaju "Dani otvorenih vrata gradova i regija Europske unije" gdje su prisutni predstavnici svih 250 ureda i predstavništava u tom gradu. Danas se održavaju Dani istarske županije čiji smo gosti kao i još stotinjak iz raznih zemalja Europske unije, kazao je Glavaš, dodavši kako ta županija u Bruxellesu ima ured već nekoliko mjeseci.

Gradsko vijeće Osijeka i Skupština Osječko-baranjske županije donijeli su prošli tjedan odluku o otvaranju Ureda u Bruxellesu, kazao je Glavaš , istaknuvši kako je osigurano 50.000 eura kao inicijalna sredstva za ovu godinu. Danas smo obišli tri lokacije a odluku koju ćemo odabrati donijet ćemo ovih dana, kazao je Glavaš.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙