FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četiri mrtva i 17 ranjenih u napadima, pronađeno 11 tijela

BAQUBA, 17. rujna 2005. (Hina/AFP) - Četiri osobe su ubijene a 17 jeranjeno u nekoliko napada u subotu u Iraku, dok je u zadnjih 24 satadiljem te zemlje pronađeno još 11 tijela, prema sigurnosnim izvorima.
BAQUBA, 17. rujna 2005. (Hina/AFP) - Četiri osobe su ubijene a 17 je ranjeno u nekoliko napada u subotu u Iraku, dok je u zadnjih 24 sata diljem te zemlje pronađeno još 11 tijela, prema sigurnosnim izvorima.

U Baqubi je u subotu ujutro eksplodirao automobil-bomba blizu jedne škole u središtu grada, pri prolasku ophodnje iračke vojske i tada je poginuo jedan civil, a 14 je ranjeno, kao i 3 vojnika, prema policijskom izvoru.

U Bagdadu je jedna ophodnja specijalnih snaga iračke policije napadnuta automatskim oružjem, pri čemu je također jedna osoba ubijena, prema izvoru ministarstva unutrašnjih poslova.

U napadu u Ghazaliji su naoružane osobe ubile dvojicu sudanskih vozača koji su prevozili opremu za američku vojsku, prema istom izvoru.

U istoj četvrti pronađena su četiri tijela.

Tijela dvojice civila pogubljenih vatrenim oružjem pronađena su u Obeidi. U Tikritu je pronađeno tijelo poslovnog čovjeka pogubljenog vatrenim oružjem, prema policijskom izvoru.

U Basri je vatrenim oružjem ubijen čuvar jednog bivšeg ministra, prema policijskom izvoru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙