FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dragutin Golik i dalje kritično, ali stabilno

ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - Zdravstveno stanje ratnog veteranaDragutina Golika, koji je jučer ujutro ranjen pri pokušaju hvatanjapljačkaša banke u zagrebačkom Drvinju, i dalje je kritično iako jesada stabilno, rekao je danas ravnatelj bolnice Sveti duh MladenBušić, dodajući da ima naznaka da će uslijediti oporavak.
ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - Zdravstveno stanje ratnog veterana Dragutina Golika, koji je jučer ujutro ranjen pri pokušaju hvatanja pljačkaša banke u zagrebačkom Drvinju, i dalje je kritično iako je sada stabilno, rekao je danas ravnatelj bolnice Sveti duh Mladen Bušić, dodajući da ima naznaka da će uslijediti oporavak.

Golik je dva puta operiran. Pošto su mu operirane vene i arterija u preponi desne noge, jučer popodne je opet operiran zbog krvarenja iz rane na arteriji.

"U medicini je vrlo nezahvalno prognozirati, ali postoje naznake zbog kojih vjerujemo da će uslijediti oporavak", rekao je Bušić, odgovarajući na pitanja novinara danas pred Odjelom intenzivne njege nakon što je potpredsjednica Vlade i ministrica branitelja Jadranka Kosor posjetila ranjenog Golika.

Bušić je zahvalio Jadranki Kosor što je obišla pacijenta i što je došla dati potporu djelatnicima bolnice koje ulaže maksimalne napore kako bi se Golik što prije oporavio.

Kosor je novinarima izjavila da ona vjeruje u Golikov oporavak. "Od sveg srca želim da dobije i ovu bitku i da se to čim prije dogodi", rekla je. "Pokazao je uostalom kakvo srce ima", dodala je podsjetivši na njegov jučerašnji hrabri postupak i na to da je u obrani domovine bio od 1991. do 1995.

Pedesetdvogodišnji dragovoljac Domovinskog rata Dragutin Golik ranjen je jučer ujutro pri pokušaju hvatanja razbojnika koji su za manje od dvije minute opljačkali više od pola milijuna kuna iz Zagrebačke banke u Drvinju. Policija za razbojnicima još traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙