FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dan neovisnosti - predstavnici vlasti položili vijence i zapalili svijeće

ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - U povodu Dana neovisnosti danas sukod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja izDomovinskog rata na zagrebačkom groblju Mirogoju vijence položili izapalili svijeće predsjednik Republike Stjepan Mesić, predsjednik ipotpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i Luka Bebić tepotpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja imeđugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor s ministrima obrane,financija, zdravstva i zaštite okoliša Berislavom Rončevićem, IvanomŠukerom, Nevenom Ljubičićem i Marinom Matulović-Dropulić.
ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - U povodu Dana neovisnosti danas su kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata na zagrebačkom groblju Mirogoju vijence položili i zapalili svijeće predsjednik Republike Stjepan Mesić, predsjednik i potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i Luka Bebić te potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor s ministrima obrane, financija, zdravstva i zaštite okoliša Berislavom Rončevićem, Ivanom Šukerom, Nevenom Ljubičićem i Marinom Matulović-Dropulić.

Izaslanstvo Vlade i Hrvatskog sabora vijence je položilo i zapalilo svijeće i na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana na Mirogoju, na Oltaru domovine na Medvedgradu i na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve Domovinskog rata na Krematoriju.

Izaslanstva ministarstava obrane, unutarnjih poslova i branitelja zajedno s predstavnicima udruga proisteklim iz Domovinskog rata vijence su položili i zapalili svijeće kod Središnjeg križa u Aleji hrvatskih branitelja na Mirogoju, na grobu dr. Franje Tuđmana, na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju, kod Središnjeg križa na groblju Miroševac te na Oltaru domovine, na Medvedgradu.

U povodu Dana neovisnosti i izaslanstvo Grada Zagreba položilo je vijence te zapalilo svijeće kod Središnjeg križa u Aleji hrvatskih branitelja na Mirogoju, na grobu dr. Tuđmana i kod zajedničke grobnice za neidentificirane žrtve Domovinskog rata na Krematoriju i .

Također kod Središnjeg križa na Mirogoju, na grob prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i na Oltar Domovine na Medvedgradu vijence je položilo i zapalilo svijeće izaslanstvo HDZ-a, koje je prevodio član Predsjedništva HDZ-a, saborski zastupnik dr. Andrija Hebrang.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙