FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovački turizam predstavit će se na sajmu u Parizu

DUBROVNIK, 7. listopada 2005. (Hina) - Turistička zajednicaDubrovačko-neretvanske županije predstavit će svoju turističku ponuduna sajmu "Envie de Partir", koji će se održati u Parizu od 8. do 10.listopada.
DUBROVNIK, 7. listopada 2005. (Hina) - Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavit će svoju turističku ponudu na sajmu "Envie de Partir", koji će se održati u Parizu od 8. do 10. listopada.

Taj sajam održava se desetu godinu zaredom, a namijenjen je posjetiteljima većih platežnih mogućnosti te turistima koji putuju izvan ljetne sezone. Ove se godine očekuje više od 30 tisuća posjetitelja.

Po riječima direktora županijske Turističke zajednice Vladimira Bakića, najjužnija hrvatska županija tom će prigodom zajedno s predstavništvom Croatia airlinesa prezentirati novi red letenja za sezonu zima 2005./2006. iz Pariza za Dubrovnik jednom tjedno, za Split jednom tjedno te dnevne letove za Zagreb.

Uz prezentaciju novih letova, na sajmu će biti predstavljen i novi program događanja u Dubrovniku za zimu 2005./2006. koji je pripremila Turistička zajednica grada Dubrovnika.

Na sajmu će sudjelovati i predstavnici turističkog gospodarstva sa svojom ponudom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙