FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počela obnova dubrovačkog hotela Bellevue

DUBROVNIK, 7. listopada 2005. (Hina) - Grupacija Jadranski luksuznihoteli nastavlja s ulaganjima u kapitalne investicije na dubrovačkompodručju, početkom listopada započela je temeljita obnova dubrovačkoghotela Bellevue, a planirana investicija iznosi 12 milijuna eura.
DUBROVNIK, 7. listopada 2005. (Hina) - Grupacija Jadranski luksuzni hoteli nastavlja s ulaganjima u kapitalne investicije na dubrovačkom području, početkom listopada započela je temeljita obnova dubrovačkog hotela Bellevue, a planirana investicija iznosi 12 milijuna eura.

Kako je na današnjoj konferenciji za novinare istaknuo vlasnik Grupacije Goran Štrok, Bellevue će postati gradski butique hotel s pet zvjezdica, kapaciteta 94 smještajne jedinice, od čega 80 luksuznih soba, 13 apartmana i jedan predsjednički apartman.

Hotel će imati i dva restorana, aperitiv bar, unutarnji bazen, manju polivalentnu dvoranu, podzemnu garažu i vanjski parking. Glavni izvođač radova je tvrtka Međimurje Graditeljstvo.

Otvaranje hotela predviđa se za sezonu 2006., a zapošljavat će 80 djelatnika.

Nakon završetka obnove hotela Bellevue Grupacija Jadranski luksuzni hoteli raspolagat će s gotovo 1.200 kreveta luksuzne kategorije u Dubrovniku, što će doprinijeti boljem pozicioniranju dubrovačkog i hrvatskog turizma na međunarodnom tržištu, kazao je Štrok.

Istaknuo je kako je od 1995. godine u hotele Grupacije Jadranski luksuzni hoteli investirano više od sto milijuna eura, a trenutno zapošljavaju više od 800 radnika, od čega 700 u Dubrovniku.

(Hina) hspa yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙