FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Makarskoj rivijeri 9.660 gostiju

MAKARSKA, 27. rujna 2005. (Hina) - Turistička posezona na Makarskomprimorju nastavlja se dobrim poslovnim rezultatima, u ljetovalištimana rivijeri boravi 9.660 domaćih i inozemnih gostiju, što je 28 postoviše nego u isto vrijeme prošle godine.
MAKARSKA, 27. rujna 2005. (Hina) - Turistička posezona na Makarskom primorju nastavlja se dobrim poslovnim rezultatima, u ljetovalištima na rivijeri boravi 9.660 domaćih i inozemnih gostiju, što je 28 posto više nego u isto vrijeme prošle godine.

Prema današnjim podacima turističkih ureda i hotelskih kuća, stranaca je 9.470 i brojniji su nego lanjskog rujna, a ostalo su domaći gosti.

U hotelskim kućama, koje i dalje posluju s vrlo dobrom popunjenošću, odmor provodi 7.500 turista, kod privatnih iznajmljivača smješteno je 1.540 gostiju, a ostali borave u tri autokampa.

Prema najavama i rezervacijama kao i stanju bookinga, izvješćuju službe prodaje hotelijera, dobra popunjenost hotelskih kuća nastavit će se i u listopadu, a bolji hoteli će poslovati sve do studenoga.

Po broju gostiju vodi općina Tučepi, koja ugošćuje 1.920 turista, nešto malo manje ih je u Makarskoj, a slijede Brela, Baška Voda, Podgora, Gradac, Živogošće i Igrane.

(Hina) xvrib yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙