FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovačka Ragusa kupuje hotel u Ulcinju

PODGORICA, 23. rujna 2005. (Hina) - Dubrovačka "Ragusa" ponudila jenajbolje uvjete na međunarodnom natječaju za kupnju hotela "Galeb" uUlcinju, najelitnijeg turističkog objekta Hotelsko-turističkogpreduzeća "Ulcinjska rivijera".
PODGORICA, 23. rujna 2005. (Hina) - Dubrovačka "Ragusa" ponudila je najbolje uvjete na međunarodnom natječaju za kupnju hotela "Galeb" u Ulcinju, najelitnijeg turističkog objekta Hotelsko-turističkog preduzeća "Ulcinjska rivijera".

Kako se saznaje iz te ulcinjske kompanije, postoje veliki izgledi da "Ragusa", u konkurenciji sa američkim i njemačkim tvrtkama, dobije na ovom natječaju, odnosno kupi Hotel "Galeb".

"Ragusa" je za "Galeb" ponudila 5,3 milijuna eura i investicijski plan vrijedan 16 milijuna eura, što je znatno iznad ostalih konkurenata.

Natječajna komisija će, kako je najavljeno, nakon proučavanja ostale dokumentacije, donijeti odluku najkasnije za mjesec dana.

Hotel "Galeb", izgrađen 1982. godine na samoj obali u borovoj šumi, ima kategoriju tri zvjezdice. Raspolaže sa 335 kreveta i dodatnih 60 postelja u vilama. Ima vlastitu plažu, zatvoren bazen i druge sadržaje.

(Hina) xdram yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙