FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Talijan tvrdi da je u komi sve čuo i razumio

RIM, 6. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Talijan koji je proveo dvijegodine u dubokoj komi navodno nesvjestan i kojeg su doktori otpisalikao gotovo mrtvog probudio se iz kome tvrdeći da je čuo i razumio svešto se događalo oko njega u tom razdoblju.
RIM, 6. listopada 2005. (Hina/Reuters) - Talijan koji je proveo dvije godine u dubokoj komi navodno nesvjestan i kojeg su doktori otpisali kao gotovo mrtvog probudio se iz kome tvrdeći da je čuo i razumio sve što se događalo oko njega u tom razdoblju.

Salvatore Crisafulli, otac četvero djece, opisuje svoj slučaj kao "čudo" koje dokazuje da su izgubljeni slučajevi sve samo ne beznadni i njegov oporavak ide u prilog onima koji se protive eutanaziji.

Njegov brat prozvao ga je čak "talijanskim slučajem Terri Schiavo", prema ženi s Floride koja je umrla u ožujku nakon što su joj uklonili cjevčicu za hranjenje koja ju je godinama održavala na životu.

"Liječnici su kazali da nisam bio pri svijesti, no razumio sam sve i očajan plakao", rekao je Crisafulli za talijanske novine preko svojeg brata. Crisafulli (38) se iz kome probudio prije tri mjeseca, no tek je nedavno počeo govoriti. Prva riječ bila mu je "mama".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙