FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uspješno završena zajednička vojno-policijska vježba na Kosovu

PRIŠTINA,6. listopada 2005.(Hina) - Zapovjednik KFOR-a, međunarodnihsnaga na Kosovu, talijanski general Guiseppe Valotto izjavio je učetvrtak, nakon završetka vojno-policijske vježbe "Balkanski orao",kako je KFOR spreman izvršiti svoju zadaću na Kosovu, osigurati mir ipodržati UN-ovu misiju na Kosovu (UNMIK).
PRIŠTINA,6. listopada 2005.(Hina) - Zapovjednik KFOR-a, međunarodnih snaga na Kosovu, talijanski general Guiseppe Valotto izjavio je u četvrtak, nakon završetka vojno-policijske vježbe "Balkanski orao", kako je KFOR spreman izvršiti svoju zadaću na Kosovu, osigurati mir i podržati UN-ovu misiju na Kosovu (UNMIK).

General Valotto istaknuo je, nakon sinoćnjeg uspješnog završetka vježbe, kako KFOR za ostvarivanje svojih ciljeva i zadaća ima i snažnu potporu Sjeveroatlanskog saveza (NATO).

Zapovjednik KFOR-a ocijenio je da je jučerašnja zajednička vježba pripadnika KFOR-a, UNMIK-a i Kosovske policijske službe pokazala osposobljenost tih čimbenika da se suoče i uspješno zaustave sve vrste eventualnih nemira na Kosovu. On je dodao da je ova vježba samo dio brojnih djelatnosti koje će KFOR imati tijekom listopada na Kosovu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙