FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Srpski specijalci uhićeni na Kosovu

PRIŠTINA, 30. rujna 2005. (Hina/AFP) - Dvojica pripadnika elitnihsrpskih policijskih postrojbi uhićena su u četvrtak navečer tijekomrutinske kontrole u području Štrpca na Kosovu, oko 70 km južno odPrištine, gdje su se nalazili unatoč tomu što im je pristup i boravakondje zabranjen od dolaska pripadnika međunarodnih mirovnih snaga.
PRIŠTINA, 30. rujna 2005. (Hina/AFP) - Dvojica pripadnika elitnih srpskih policijskih postrojbi uhićena su u četvrtak navečer tijekom rutinske kontrole u području Štrpca na Kosovu, oko 70 km južno od Prištine, gdje su se nalazili unatoč tomu što im je pristup i boravak ondje zabranjen od dolaska pripadnika međunarodnih mirovnih snaga.

Informaciju je za France press potvrdio glasnogovornik kosovske policije Refki Morina. Postrojba kojoj su pripadala dvojica policajaca zadužena je za sigurnost u južnome dijelu Srbije.

"Srpski su policajci bili naoružani i kod njih smo našli iskaznice srpske policije", rekao je Morina, dodavši kako su obojica tijekom uhićenja pružala otpor kosovskim policajcima.

Ulazak na područje Kosova strogo je zabranjen pripadnicima srpskih snaga sigurnosti od dolaska u to područje međunarodnih mirovnih snaga KFOR-a i pripadnika UN-ove misije na Kosovu (UNMIK).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙