FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skupina imigranata probila se u španjolsku enklavu Melillu

MADRID, 5. listopada 2005. (Hina/AFP) - Približno 40 ilegalnihimigranata uspjelo je u srijedu u zoru proći kroz dvostruku žičanuogradu koja odvaja marokanski sjever od španjolske enklave Melilla, unovom pokušaj masovne infiltracije, prenijelo je nekoliko španjolskihmedija.
MADRID, 5. listopada 2005. (Hina/AFP) - Približno 40 ilegalnih imigranata uspjelo je u srijedu u zoru proći kroz dvostruku žičanu ogradu koja odvaja marokanski sjever od španjolske enklave Melilla, u novom pokušaj masovne infiltracije, prenijelo je nekoliko španjolskih medija.

"Stotinu" imigranata sudjelovalo je u tom upadu vođenom iz zone Pinares de Rostrogordo gdje je ograda visoka tri metra, javlja privatna radio postaja Cadena Ser.

Jedan je pripadnik španjolske civilne garde ozlijeđen u vozilu koje se prevrnulo, javljeno je iz hitne pomoći i objavljeno u on-line izdanju dnevnika El Mundo.

U tom novom grupnom pokušaju, približno 40 imigranata uspjelo je preći na španjolsku stranu enklave koja s enklavom Ceutom predstavlja jedinu kopnenu granicu između afričkog kontinenta i EU-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙