FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pronađeni ukradeni instrumenti dvaju zagrebačkih bandova

ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka policija otkrila jelopova koji je ljetos pokrao instrumente, pojačala, miksete i drugedijelove glazbene opreme zagrebačkih bandova Angelus i Černy&gang.
ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka policija otkrila je lopova koji je ljetos pokrao instrumente, pojačala, miksete i druge dijelove glazbene opreme zagrebačkih bandova Angelus i Černy&gang.

Većina instrumenata i oprema, vrijedna oko 100 tisuća kuna, pronađena je i vraćena glazbenicima, a protiv 30-godišnjeg lopova, kojemu policija nije željela otkriti identitet, podneseno je posebno izviješće zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu.

Njega policija sumnjiči da je krajem kolovoza u dva navrata obio lokot garaže u Šišićevoj ulici, koju koriste bandovi, i ukrao pet gitara, pojačala Marshall, miksete, dijelove bubnjeva te drugu glazbenu opremu. Ukradene stvari potom je prevezao očevim automobilom "renault 25" i sakrio u obiteljsku kuću na Trnovčici.

Glazbene instrumente i opremu nudio je na prodaju raznim osobama po znatno nižoj cijeni od tržišne, a novac je, kako kažu u policiji, potrošio na opijata i provod.

Policija ga je otkrila nakon što je iz glazbenih krugova doznala da nepoznati muškarac nudi na prodaju glazbenu opremu te da je dio već prodao glazbenom music-shopu na području Trnja. Kada je utvrdila identitet sumnjivca policija je pretražila njegovu kuću i pronašla glazbene instrumente, klavijature Roalland A-90, unikatnu gitaru NIK fender-fratles, pojačala za gitaru, multiefekte Ibanez, razne kablove te kofer i remenje za gitare. Jedna električna gitare, pojačalo i dvije tzv. miksete, ukupne vrijednosti oko 20 tisuća kuna, nisu pronađeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙