FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Dobar razvoj stanja za Hrvatsku

ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Nakon ocjene glavne Carle del Ponteo punoj hrvatskoj suradnji s Haagom stvari su se počele dobrorazvijati za Hrvatsku, piše u utorak njemački "Die Welt" kojiocjenjuje da je Hrvatska "iz pregovaračkog maratona EU-a" izašla kaodobitnica.
ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Nakon ocjene glavne Carle del Ponte o punoj hrvatskoj suradnji s Haagom stvari su se počele dobro razvijati za Hrvatsku, piše u utorak njemački "Die Welt" koji ocjenjuje da je Hrvatska "iz pregovaračkog maratona EU-a" izašla kao dobitnica.

"NE Europske unije Turskoj bi bio kraj nove runde proširenja. Uniji bi 2007. ili možda godinu dana kasnije pristupile bi samo Rumunjska i Bugarska koje su već potpisale ugovore o priključenju. Svoje ambicije u pogledu članstva bi prije svih mogle najprije zaboraviti zemlje zapadnog Balkana", piše u utorak Die Welt, prenosi Deutsche Welle te navodi ocjenu lista da se, "nakon što je Carla del Ponte potvrdila neograničenu suradnju te zemlje s haaškim sudom, stvari razvijaju dobro pogotovo za Hrvatsku". Ostaje nejasno je li Austrija zbog toga poklekla po pitanju Turske, primjećuje list, prenosi DW.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙