FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Putin doputovao u Belgiju

BRUXELLES, 3. listopada 2005. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik VladimirPutin doputovao je u ponedjeljak u Bruxelles kako bi otvorio festivalkulture Europalia, posvećen Rusiji, i ojačao belgijsko-ruske odnose upodručju gospodarstva, znanosti i transporta.
BRUXELLES, 3. listopada 2005. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u ponedjeljak u Bruxelles kako bi otvorio festival kulture Europalia, posvećen Rusiji, i ojačao belgijsko-ruske odnose u području gospodarstva, znanosti i transporta.

Vladimir Putin doputovao je u zračnu luku Melsbroek, u blizini Bruxellesa, a na izlasku iz zrakoplova dočekao ga je belgijski kralj Albert II.

Putin bi popodne trebao održati radni sastanak s premijerom Guyjom Verhofstadtom, prije inauguracije Europalije u društvu kraljevskog para.

Palača lijepih umjetnosti u Bruxellesu, gdje se održava izložba "Avangardna Rusija (1900.-1935.)", koju će posjetiti Putin, pod visokim je mjerama sigurnosti, rekao je glavni kustos Europalije Pierre-Etienne Champenois.

"Akcijski plan" za razvoj bilateralnih odnosa u području gospodarstva, znanosti i transporta za razdoblje 2005.-2007. trebao bi biti potpisan tijekom posjeta.

Putin bi večeras trebao otputovati za London gdje će u utorak supredsjedati summitom EU-Rusija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙