FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opatija: savjetovanje revizora

OPATIJA, 3. listopada 2005. (Hina) - Tradicionalno, 12. savjetovanjenezavisne udruge 14 hrvatskih revizorskih kuća i njihovih klijenata,na kojemu se razmatraju novine u propisima i u radu revizora, održavase danas i sutra u Opatiji.
OPATIJA, 3. listopada 2005. (Hina) - Tradicionalno, 12. savjetovanje nezavisne udruge 14 hrvatskih revizorskih kuća i njihovih klijenata, na kojemu se razmatraju novine u propisima i u radu revizora, održava se danas i sutra u Opatiji.

Oko 130 sudionika razmatrat će aktualne gospodarske teme, računovodstvenu problematiku, novosti u ovršnom postupku i obvezatnim odnosima te aktualna pitanja u području poreza.

Kako je istaknuto, jedno od važnijih pitanja je neuređenost zakonskih propisa, što otežava rad revizora jer se Zakon o računovodstvu i Zakon o reviziji, donijeti još 1993., nisu mijenjali.

S druge strane revizori su obvezni primjenjivati međunarodne standarde koje ne prati i odgovarajuća zakonska regulativa, smatraju revizori.

Osim revizora i njihovih klijenata na savjetovanju kao predavači sudjeluju predstavnici zagrebačkog Ekonomskog instituta i Ekonomskog fakulteta, Porezne uprave te časopisa Računovodstvo i financije.

Savjetovanje je organizirala tvrtka Reconsult d.o.o.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙