FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sporazum o suradnji državnih revizija Hrvatske i Rumunjske

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Predstavnici hrvatske i rumunjskedržavne revizije potpisali su danas Sporazum o suradnji izmeđuDržavnog ureda za reviziju Republike Hrvatske i Računskog sudaRepublike Rumunjske, izvijestili su iz Državnog ureda za reviziju.
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Predstavnici hrvatske i rumunjske državne revizije potpisali su danas Sporazum o suradnji između Državnog ureda za reviziju Republike Hrvatske i Računskog suda Republike Rumunjske, izvijestili su iz Državnog ureda za reviziju.

Izaslanstvo rumunjskog Računskog suda, na čelu s glavnim državnim revizorom Dan Drosu Sagunom, od danas do srijede boravi u radnom posjetu hrvatskom Državnom uredu za reviziju, a njihov je domaćin glavna državna revizorica Republike Hrvatske Šima Krasić.

Uz potpisivanje Sporazuma i upoznavanje s organizacijom i načinom rada državnih revizija u Hrvatskoj i Rumunjskoj, tijekom dvodnevnog posjeta razgovarat će se i o mogućnostima i oblicima daljnje suradnje državnih revizija dviju zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙