FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon: sastanak s Abasom u bliskoj budućnosti

JERUZALEM, 2. listopada 2005. (Hina/AP) - Izraelski premijer ArielSharon razgovarao je u nedjelju s palestinskim predsjednikom MahmudomAbasom i njih su se dvojica dogovorila da se uskoro i sastanu,priopćeno je iz Sharonova ureda.
JERUZALEM, 2. listopada 2005. (Hina/AP) - Izraelski premijer Ariel Sharon razgovarao je u nedjelju s palestinskim predsjednikom Mahmudom Abasom i njih su se dvojica dogovorila da se uskoro i sastanu, priopćeno je iz Sharonova ureda.

Sharon i Abas načelno su se bili dogovorili da će se naći u nedjelju, ali to je odgođeno jer je protekli tjedan Izrael pokrenuo ofenzivu protiv palestinskih gerilaca.

U priopćenju iz Sharonova ureda kaže se kako su se dvojica čelnika "dogovorila da ojačaju suradnju na unapređivanju mirovnoga procesa". kao rezultat, uskoro će se i sastati", dodaje se u priopćenju, ali ne spominje se nikakav datum.

Abas je nazvao Sharona da mu poželi sve najbolje za izraelsku Novu godinu koja počinje sa zalaskom sunca u ponedjeljak. Sharon je poslao čestitku uoči muslimanskoga svetoga mjeseca Ramazana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙