FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak Abas-Sharon predviđen za 2. listopada vjerojatno će biti otkazan

JERUZALEM, 26. rujna 2005. (Hina/AFP) - Sastanak izraelskog premijeraAriela Sharona i palestinskog čelnika Mahmuda Abasa predviđen za 2.listopada bit će "vjerojatno otkazan", rekao je u ponedjeljak zaFrance presse visoki izraelski dužnosnik koji je želio ostatianoniman.
JERUZALEM, 26. rujna 2005. (Hina/AFP) - Sastanak izraelskog premijera Ariela Sharona i palestinskog čelnika Mahmuda Abasa predviđen za 2. listopada bit će "vjerojatno otkazan", rekao je u ponedjeljak za France presse visoki izraelski dužnosnik koji je želio ostati anoniman.

"Taj će sastanak vjerojatno biti otkazan na palestinski zahtjev", rekao je dužnosnik. "Mi smo otkazali pripremne razgovore koji su trebali prethoditi tom sastanku, u znak protesta zbog nemoći Palestinske samouprave da utječe na prekid raketnih napada iz pojasa Gaze na jug Izraela, koji su se dogodili tijekom vikenda", rekao je isti dužnosnik. Nakon toga je, dodao je dužnosnik, Abas je kazao kako ne želi sudjelovati u radu sastanka sa Sharonom bez "prethodnih priprema".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙