FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor za roditelje djece oboljelih od tumora predala ključeve stana

ZAGREB, 2. listopada 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade JadrankaKosor predala je danas na korištenje stan članovima Udruge roditeljadjece oboljele od solidnih tumora koji žive izvan Zagreba, a čija sedjeca liječe u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti u Klaićevojulici.
ZAGREB, 2. listopada 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor predala je danas na korištenje stan članovima Udruge roditelja djece oboljele od solidnih tumora koji žive izvan Zagreba, a čija se djeca liječe u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici.

U povodu početka Dječjeg tjedna u Republici Hrvatskoj, potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti uručila je ključeve stana predstojniku Klinike za dječje bolesti u Zagrebu prim. dr. Ivanu Fatoriniju i predsjedniku Udruge roditelja djece oboljele od solidnih tumora "Krijesnice" Zoranu Mitroviću.

Riječ je o stanu u državnom vlasništvu koji je, na poticaj ministrice Jadranke Kosor, Vlada dala na korištenje članovima te udruge.

Zaželjevši svim roditeljima ugodan boravak u dodijeljenom stanu i brzo ozdravljenje djece, potpredsjednica Vlade je istaknula da se tako ispunjava obećanje koje je dala pri preuzimanju trajnog pokroviteljstva nad Odjelom za solidne tumore Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.

Predsjednik Udruge Zoran Mitrović zahvalio je Vladi na dodijeljenom stanu, pri čemu je istaknuo dobru suradnju Udruge i Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, koje je ovoga ljeta novčano poduprlo rad Dječjeg kampa u Fužinama za djecu oboljelu od solidnih tumora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙