FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Krapini otvoreno Savjetovalište za djecu, mladež, obitelj i brak

KRAPINA, 6. rujna 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uKrapini je svečano otvorila Savjetovalište za djecu, mladež, obitelj ibrak koje će djelovati pri krapinskom Centru za socijalnu skrb.
KRAPINA, 6. rujna 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor u Krapini je svečano otvorila Savjetovalište za djecu, mladež, obitelj i brak koje će djelovati pri krapinskom Centru za socijalnu skrb.

"Do kraja mandata u svakome županijskome središtu kanimo otvoriti po jedno ovakvo savjetovalište. Do sada su savjetovališta otvorena u Dubrovniku, Šibeniku i Vinkovcima, a osim krapinskog do kraja ćemo godine otvoriti savjetovališta u Koprivnici, Osijeku i Sisku", rekla je Kosor.

Poseban naglasak u krapinskom savjetovalištu jest na suradnji grada Krapine, Krapinsko-zagorske županije i Ministarstva kako bi usluga za sve Zagorce koji se suočavaju s teškoćama u obitelji, od droge i alkoholizma do obiteljskog nasilja koje je u porastu, bila što bolja, istaknula je potpredsjednica Kosor.

Ministarstvo je u krapinsko savjetovalište, smješteno u Ulici Frana Galovića, uložilo 220.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙