FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Philips ulaže 60 milijuna dolara u istraživački centar

BANGALORE, 30. rujna 2005. (Hina/AP) - Nizozemski konglomerat RoyalPhilips Electronics planira uložiti 60 milijuna dolara u istraživačkicentar u Indiji kako bi proizveo najnovije čipove za digitalnuteleviziju i mobilne telefone, priopćila je u petak ta kompanija.
BANGALORE, 30. rujna 2005. (Hina/AP) - Nizozemski konglomerat Royal Philips Electronics planira uložiti 60 milijuna dolara u istraživački centar u Indiji kako bi proizveo najnovije čipove za digitalnu televiziju i mobilne telefone, priopćila je u petak ta kompanija.

Kompanija je već utrošila 36 milijuna dolara na zapošljavanje, usavršavanje i opremu za novi centar u Bangaloreu, indijskom tehnološkom središtu, kazao je izvršni direktor tvrtkinog odjela za poluvodiče Frans van Houten. Preostalih 24 milijuna dolara bit će uloženo u idućih nekoliko godina, dodao je.

Van Houten je kazao kako će taj indijski centar pomoći Philipsu, najvećem europskom proizvođaču elektronike, rapidno povećanje svog istraživačkog osoblja obzirom da ne može naći dovoljno dizajn inženjera u Europi.

U centru u Bangaloreu, kako kažu, kompanija namjerava povećati broj zaposlenika na 2.500 s trenutnih 1.600.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙