FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mjuzikl o Johnny Cashu "Ring of Fire" na Broadwayju

NEW YORK, 29. rujna 2005. (Hina/AP) - Bio je na vrhu ljestvice hitova,'poharao' je knjižnice u New Yorku, a sada je i glavna tema novogfilma i mjuzikla na Broadwayu: pokojni Johnny Cash bit će središnjafigura na Broadwayu u veljači s mjuziklom "Ring of Fire" koji ćesadržati najpoznatije pjesme "čovjeka u crnom".
NEW YORK, 29. rujna 2005. (Hina/AP) - Bio je na vrhu ljestvice hitova, 'poharao' je knjižnice u New Yorku, a sada je i glavna tema novog filma i mjuzikla na Broadwayu: pokojni Johnny Cash bit će središnja figura na Broadwayu u veljači s mjuziklom "Ring of Fire" koji će sadržati najpoznatije pjesme "čovjeka u crnom".

Producenti kažu da će premijera mjuzikla koji će obuhvatiti 38 Cashove pjesme, biti u veljači. Mjuzikl će režirati Richard Malby koji je već nagrađen nagradom Tony za mjuzikl "Ain't Misbehavin'".

Predstava na pozornice stiže nekoliko mjeseci nakon biografije "Walk the Line" koja je prikazana ovaj mjesec na filmskom festivalu u Torontu.

Nakon karijere koja je trajala pet desetljeća, Cash je preminuo 2003. godine samo nekoliko mjeseci nakon smrti svoje supruge country pjevačice June Carter Cash.

On je sam iznio svoju priču - od djetinjstva u Arkansasu, do nastupa s Elvisom Presleyem i Jerry Lee Lewisom do ovisnosti o drogama - u knjizi "Cash: Autobiografija" koja je objavljena 1997. godine.

Mjuzikl, koji će se prije Broadwaya prikazivati u Buffalu u državi New York ovaj mjesec, obuhvatit će sve Cashove hitove od "Walk the Line" i "The Man in Black" do "Country Boya".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙