FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biškupićev brzojav sućuti obitelji Branka Mihaljevića

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić izrazioje obitelji Mihaljević duboku sućut zbog nenadoknadiva gubitka kojuhrvatska glazbena i kulturna javnost osjeća odlaskom BrankaMihaljevića.
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić izrazio je obitelji Mihaljević duboku sućut zbog nenadoknadiva gubitka koju hrvatska glazbena i kulturna javnost osjeća odlaskom Branka Mihaljevića.

Kako ministar napominje, od prvih javnih nastupa, godina djelovanja kao urednika glazbenog programa Radio Osijeka i poglavito kao skladatelja musicala, scenske glazbe za kazališne predstave, zabavnih pjesama, poput nezaboravnih "Golubova" i "Pjevat će Slavonija", kao i dječje "Zeko i potočić", naš Branko je postao zaštitnim znakom Osijeka i Slavonije.

"Zbog toga što je duboko urastao u život ljudi svoga kraja, on je i u trenutcima stvaranja hrvatske države bio neraskidivo vezan uz Osijek. Ostajući uvijek jednostavan i skroman, a istodobno istinski umjetnik, trajno će ostati u našim uspomenama kao predstavnik naraštaja koji je vjerovao u magičnu moć glazbe i glazbenog kazališta", stoji u Biškupićevu brzojavu sućuti obitelji Mihaljević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙