FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sky planira prikazati kontroverzne snimke Kate Moss

LONDON, 28. rujna 2005. (Hina/DPA) - Britanski Sky Television planiraprikazati video na kojem se vidi kako Kate Moss uzima kokain, dok jeagentica britanskog supermodela rekla da je Moss "apsolutno ogorčena"skandalom koji se stvorio oko nje i "trenutno se skriva na tajnommjestu".
LONDON, 28. rujna 2005. (Hina/DPA) - Britanski Sky Television planira prikazati video na kojem se vidi kako Kate Moss uzima kokain, dok je agentica britanskog supermodela rekla da je Moss "apsolutno ogorčena" skandalom koji se stvorio oko nje i "trenutno se skriva na tajnom mjestu".

Agentica Sarah Doukas, koja je uočila Moss prije 18 godina i otad ima s njom ugovor, izjavila je kako "kategorično može tvrditi da Kate ne uzima ketamin, te da nije ovisnik o drogi".

U međuvremenu u srijedu je došlo do nove neugodnosti objavom Sky Televisiona kako planira prikazati video snimku koja navodno prikazuje Moss kako uzima kokain u dokumentarnom filmu na rasporedu 3. listopada.

"Program pod naslovom 'Kate Moss: Fashion Victim' pozabavit će se posljedicama skandala i ispitati mogućnosti koje preostaju Moss kad se prašina slegne", rekao je glasnogovornik Skya.

Doukas je kazala da manekenku "brine gubitak unosnih ugovora koji je rezultat novinskih napisa o njezinoj zloporabi kokaina".

Skandal oko Moss izbio je prije dva tjedna kad je tabloid Mirror objavio fotografije na kojima se navodno vidi 31-godišnja manekenka kako uzima drogu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙