FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kate Moss se ispričala

LONDON, 23. rujna 2005. (Hina/AFP) - Britanska manekenka Kate Moss učetvrtak se javno ispričala, pokušavajući tako okončati skandalizazvan fotografijama na kojima se vidi kako uzima kokain što ju jestajalo gubitka tri unosna ugovora i ugrozilo nastavak njenekarijere.
LONDON, 23. rujna 2005. (Hina/AFP) - Britanska manekenka Kate Moss u četvrtak se javno ispričala, pokušavajući tako okončati skandal izazvan fotografijama na kojima se vidi kako uzima kokain što ju je stajalo gubitka tri unosna ugovora i ugrozilo nastavak njene karijere.

"Želim se ispričati svima pogođenih mojim ponašanjem koje je utjecalo na moju obitelj, moje prijatelje, suradnike, profesionalne partnere i sve druge", stoji u pisanoj isprici Kate Moss.

Skandal je izbio nakon što je prošli tjedan tabloid "Daily Mirror" objavio fotografije na kojima se vidi kako Kate Moss "šmrče" kokain. Britanska je policija nakon svega pokrenula istragu.

"Preuzimam punu odgovornost za svoja djela", dodala je Kate Moss, ne priznajući međutim izravno da je uzimala drogu.

Ovo je prva javna reakcija britanskog top modela od izbijanja skandala.

Od utorka je Kate Moss izgubila tri vrijedna ugovora. Prvi je u utorak ugovor s njom otkazao švedski lanac odjećom H&M, u srijedu je to učinio Burberry's, a u četvrtak i kozmetička tvrtka Rimmel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙