FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kate Moss pred novim optužbama za drogu

LONDON, 16. rujna 2005. (Hina/DPA) - Britanski supermodel Kate Moss upetak je suočena s novim optužbama da konzumira drogu dok velikekozmetičke tvrtke navodno razmatraju budućnost ugovora sklopljenih snjom.
LONDON, 16. rujna 2005. (Hina/DPA) - Britanski supermodel Kate Moss u petak je suočena s novim optužbama da konzumira drogu dok velike kozmetičke tvrtke navodno razmatraju budućnost ugovora sklopljenih s njom.

Londonski "Times" i drugi popularni britanski listovi pišu da je karijera 31-godišnje manekenke iz Croydona, pored Londona, sve upitnija.

Moss koja zarađuje milijune iz ugovora s tvrtkama poput Burberryja, Diora i Chanela, ranije je priznala da uzima drogu.

Tabloid "Sun" piše da Kate Moss troši "dnevno 368 dolara na kokain". "Kate je na kokainu ujutro, popodne i navečer", piše "Sun"

Na fotografijama objavljenim u "Daily Mirroru" Kate Moss je prikazana kako uzima kokain u glazbenom studiju. Taj je list u petak objavio priču da je Moss otvoreno pričala da troši skunk - super-jaku vrstu kanabisa - zajedno s prijateljima svog partnera, ovisnika o drogi i glazbenika Petea Dohertyja.

Prema pisanju "Daily Mirrora" Moss je izvadila "gomilu" kokaina iz svoje torbice koju je onda na 'lajne' podijelila kutijom za CD-e. List je objavio i fotografije kojima potvrđuje tu priču.

"Ako je s Dohertyjem, sasvim sigurno neće trošiti čaj", piše pak "Times".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙