FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tall Afar: U napadu žene-samoubojice sedam mrtvih, 37 ranjenih

BAGDAD, 28. rujna 2005. (Hina) - Sedam osoba je poginulo, a 37 ih jeranjeno u samoubilačkom napadu što ga je u srijedu ispred centra zazapošljavanje policajaca u iračkom mjestu Tall Afaru počinilažena-samoubojica, izvijestio je izvor blizak ministarstvu unutarnjihposlova.
BAGDAD, 28. rujna 2005. (Hina) - Sedam osoba je poginulo, a 37 ih je ranjeno u samoubilačkom napadu što ga je u srijedu ispred centra za zapošljavanje policajaca u iračkom mjestu Tall Afaru počinila žena-samoubojica, izvijestio je izvor blizak ministarstvu unutarnjih poslova.

Ozlijeđeni su potvrdili da se među regrute iznenada umiješala mlada žena te se nedugo nakon toga raznijela eksplozivom. "Mlada žena odjevena u crni hidžab umiješala se među nas i nakon nekoliko sekundi raznijela se bombom", rekao je jedan od ranjenika.

U američko-iračkoj vojnoj akciji pokrenutoj 10. rujna u tom pobunjeničkom uporištu nadomak sirijske granice poginulo je oko 150 pobunjenika, a 700 ih je uhićeno, objavila je iračka vojska. Akcija je završena 22. rujna, no situacija u regiji i dalje je osjetljiva. U Tall Afaru, tvrde irački i američki vojnici, vlada bezakonje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙