FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bagdad: U eksploziji auto-bombe najmanje 10 mrtvih, brojni ranjeni

BAGDAD, 26. rujna 2005. (Hina/AP) - Napadač samoubojica u ponedjeljakujutro se automobilom-bombom zabio u policijsku kontrolnu točku naulazu u nekoliko iračkih ministarstava u Bagdadu, ubivši pritomnajmanje sedam policajaca i tri zaposlenika koji su žurili na posao,objavila je policija.
BAGDAD, 26. rujna 2005. (Hina/AP) - Napadač samoubojica u ponedjeljak ujutro se automobilom-bombom zabio u policijsku kontrolnu točku na ulazu u nekoliko iračkih ministarstava u Bagdadu, ubivši pritom najmanje sedam policajaca i tri zaposlenika koji su žurili na posao, objavila je policija.

U eksploziji koja se dogodila nešto prije osam sati po lokalnom vremenu ranjeno je i 10 policajaca i osam zaposlenika ministarstava, izjavio je policijski kapetan Nabil Abdel Qadir.

Ljudi su upravo stizali na posao u iračko ministarstvo nafte, poljoprivrede i navodnjavanja te nacionalnu Policijsku akademiju, a među stradalima su i putnici jednog privatnog autobusa koji se zatekao u blizini, rekao je Qadir.

U Bagdadu radno vrijeme državne uprave obično počinje u 8 ujutro. Zaposlenici tri velika državna ministarstva, koje je pogodila eksplozija, moraju proći kroz policijsku kontrolnu točku gdje ih se provjerava i pregleda prije no što smiju ući u kompleks ministarstava i svoje zgrade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙