FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bagdad: Naoružana skupina napala zgradu MUP-a - poginula dvojica policajaca

BAGDAD, 5. rujna 2005. (Hina) - Tridesetak naoružanih muškaracadovezlo se u ponedjeljak rano ujutro u 10 automobila ispred zgradeiračkog ministarstva unutarnjih poslova otvorivši jaku vatru, pri čemusu poginula dvojica policajaca, a petorica su ranjena, izvijestilo jeministarstvo unutarnjih poslova.
BAGDAD, 5. rujna 2005. (Hina) - Tridesetak naoružanih muškaraca dovezlo se u ponedjeljak rano ujutro u 10 automobila ispred zgrade iračkog ministarstva unutarnjih poslova otvorivši jaku vatru, pri čemu su poginula dvojica policajaca, a petorica su ranjena, izvijestilo je ministarstvo unutarnjih poslova.

Naoružana skupina pucala je iz strojnica te je na zgradu bacala granate, izazvavši veliko iznenađenje među policajcima s obzirom da je napad uslijedio po bijelom danu, u središtu grada na zgradu ministarstva koja je vrlo dobro čuvana.

Napad je trajao oko deset minuta, rekao je šef bagdadske policije Falah al-Hamdani, dodavši kako su se napadači zatim povukli. Nije poznato ima li među njima poginulih ili ozlijeđenih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙