FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen silovatelj s Akropole

ATENA, 27. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Grčka je policija uhitilamuškarca kojeg sumnjiči da je silovao strane turistice koje je prijetoga na atenskoj Akropoli omamio tabletama za spavanje podmetnutima ugrčke specijalitete.
ATENA, 27. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Grčka je policija uhitila muškarca kojeg sumnjiči da je silovao strane turistice koje je prije toga na atenskoj Akropoli omamio tabletama za spavanje podmetnutima u grčke specijalitete.

Taj 49-godišnji Grk optužen je da je silovao najmanje četiri žene u posljednjih šest mjeseci nakon što im je ponudio grčke specijalitete u koje bi stavio tablete za spavanje.

"Predstavio se kao pilot a onda bi im ponudio da ih vodi po arheološkim nalazištima", stoji u policijskoj izjavi. "Nakon toga bi im ponudio sir i pitu od špinata u koje bi umrvio tablete za spavanje". Tako poludrogirane bi ih zatim odvukao u sumnjivi hotel i silovao.

Prema policiji, svi su se incidenti dogodili u rane poslijepodnevne sate kada su Akropola i susjedna Plaka puni turista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙