FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petračev odvjetnik najavio da će tražiti suđenje u Grčkoj

ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Petračev grčki odvjetnik AleksisKougias najavio je da će tražiti suđenje Hrvoju Petraču u Grčkoj iizjavio da Petrač zadovoljava sve uvjete za dobivanje azila u Grčkoj sobzirom da je protiv njega podignuta politička tjeralica, javila jeRTL televizija.
ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Petračev grčki odvjetnik Aleksis Kougias najavio je da će tražiti suđenje Hrvoju Petraču u Grčkoj i izjavio da Petrač zadovoljava sve uvjete za dobivanje azila u Grčkoj s obzirom da je protiv njega podignuta politička tjeralica, javila je RTL televizija.

Hrvoje Petrač, jučer uhićen u Grčkoj na osnovu Interpolove tjeralice, ispitan je danas na sudu u Igoumenitsi koji će donijeti odluku o njegovom izručenju Hrvatskoj, izvijestili su hrvatski mediji u četvrtak.

Petračev odvjetnik najavio je mogućnost da Petrač zatraži politički azil u Grčkoj. Kougias je rekao kako je međunarodni nalog za uhićenjem protiv njegovog klijenta temeljen na izmišljenim optužbama.

"Njega se sudski progoni zato što nije otkrio gdje se skriva (odbjegli hrvatski general Ante) Gotovina", rekao je grčki odvjetnik sucu u Igoumenitsi.

Petrač će u Grčkoj odgovarati i zbog posjedovanja krivotvorenih dokumenata i ilegalnog prijelaska granice, prenosi NOVA TV.

Hrvoje Petrač je na sudu poručio da je njegovo uhićenje "političko samoubojstvo" predsjednika vlade Ive Sanadera, javio je Reuters.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙