FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraelci uhitili 82 osobe za koje sumnjaju da su članovi Hamasa i Islamskog džihada

TEL AVIV, 27. rujna 2005. (Hina/dpa) - Izraelski su vojnici noćas naZapadnoj obali uhitili 82 militanta za koje sumnjaju da su pripadniciHamasa i Islamskog džihada, izvijestila je u utorak glasnogovornicaizraelske vojske.
TEL AVIV, 27. rujna 2005. (Hina/dpa) - Izraelski su vojnici noćas na Zapadnoj obali uhitili 82 militanta za koje sumnjaju da su pripadnici Hamasa i Islamskog džihada, izvijestila je u utorak glasnogovornica izraelske vojske.

Rano jutros izraelski vojni zrakoplovi gađali su nove ciljeve u pojasu Gaze, među kojima su dvije zgrade u središnjem gradu Khan Younisu. Izraelska je glasnogovornica rekla kako su jednu zgradu koristili pripadnici Hamasa, a drugu militanti vladajućeg palestinskog pokreta Fatah.

Nešto prije iz zraka su raketama gađana tri pristupa cestama u zapadnom dijelu pojasa Gaze odakle su militanti ispaljivali rakete prema izraelskom teritoriju. Nema podataka o ozlijeđenima ili mrtvima.

Izraelska vojska nastavlja potragu za ubojicama izraelskog trgovca iz Jeruzalema. Tijelo 55-godišnjeg muškarca pronađeno je u ponedjeljak ujutro blizu Ramallaha. Trgovac je otet na putu prema Zapadnoj obali, kamo je krenuo poslom.

Izraelci su uhitili gotovo 380 osoba za koje sumnjaju da su palestinski militanti, od početka napada - tijekom vikenda, naoružanih skupina iz područja pojasa Gaze odakle su ispaljivali rakete prema izraelskom teritoriju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙