FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Ubijen zbog parkirnog mjesta za invalide

ZAGREB, 25. rujna 2005. (Hina) - Zbog sukoba oko korištenja parkirnogmjesta za invalide ispred stambene zgrade u Novom Zagrebu jučer jeubijen 37-godišnji Želimir Telonić, a teško su ranjeni 29-godišnjiZoran S. i njegova djevojka Sanja B., izvijestila je danas zagrebačkapolicija.
ZAGREB, 25. rujna 2005. (Hina) - Zbog sukoba oko korištenja parkirnog mjesta za invalide ispred stambene zgrade u Novom Zagrebu jučer je ubijen 37-godišnji Želimir Telonić, a teško su ranjeni 29-godišnji Zoran S. i njegova djevojka Sanja B., izvijestila je danas zagrebačka policija.

Između ubijenog Želimira i ozlijeđenih Sanje i Zorana često je dolazilo do verbalnog sukoba oko korištenja parkirnog mjesta za invalide ispred zgrade u Fancevljevu prilazu 5 u Utrinama, koje je imao pravo koristiti Želimir, ali i članovi Sanjine obitelji.

Jučer oko 18 sati Želimir je na izlazu iz dizala na sedmom katu zgrade dočekao Sanju i Zorana i ispalio u njih nekoliko hitaca iz pištolja marke Crvena zastava za koji ne posjeduje oružni list.

Nakon toga je Zoran iz revolvera marke Smith&Wesson, a za kojeg ni on nema oružni list, ispalio nekoliko hitaca u Želimira koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Zoran i Sanja su u sukobu zadobili strijelne rane te su prevezeni u Kliniku za traumatologiju gdje su zbog teških ozljeda zadržani na liječenju.

Zbog korištenja parkirnog mjesta za invalide ranije su se više puta verbalno sukobljavali Želimir i Sanja, a Zoran se u sukob uključivao kao Sanjin mladić.

Zbog Zoranovih prijetnji Želimir je dva puta tražio intervenciju policije koja prilikom dolaska ne bi zatekla Zorana na mjestu sukoba.

Dan prije oružanog sukoba Želimir je zbog Zoranovih prijetnji preko portafona također zvao policiju.

Ozlijeđeni Zoran zadobio je strijelne ozljede nadlaktice s prijelomom kosti i strijelnu ozljedu lijeve šake, dok je Sanja zadobila strijelne ozljede nadlaktice, lijevog pazuha i obje natkoljenice.

Od sudionika u sukobu jedino je Zoran od ranije poznat policiji i to zbog 19 kaznenih djela, koja su uglavnom imovinski delikti i delikti s obilježjem nasilja.

Nakon puštanja iz bolnice policija će ga sprovesti u Istražni centar Županijskog suda zbog kaznenog djela ubojstva, te podnijeti prekršajnu prijavu zbog nošenja oružja za koje nema oružni list, rečeno je u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙