FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đakovo: 100-postotnom ratnom invalidu uručena darovnica za kuću

ĐAKOVO, 20. rujna 2005. (Hina) - Stopostotnom hrvatskom ratnom vojnominvalidu prve skupine Matku Jeleču uručen je danas ugovor o darovanjukuće od 154,66 četvornih metara, vrijedne oko 781 tisuću kuna.
ĐAKOVO, 20. rujna 2005. (Hina) - Stopostotnom hrvatskom ratnom vojnom invalidu prve skupine Matku Jeleču uručen je danas ugovor o darovanju kuće od 154,66 četvornih metara, vrijedne oko 781 tisuću kuna.

Darovnicu za kuću u Đakovu uručila je potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, istaknuvši u toj prigodi kako su od početka 2004. riješena 23 stambena zahtjeva stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida, a do kraja 2005. riješit će se i preostala četiri. Podsjetila je kako je novim Zakonom o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji uređen status njegovatelja za tu skupinu, a najavila je i dodjelu 140 osobnih automobila prilagođenih stopostotnim hrvatskim ratnim vojnim invalidima prve skupine. Također je najavila i mogućnost njihova liječenja u hiperbaričnoj komori u Splitu.

Matko Jeleč zahvalio je Vladi na kući, a gradu Đakovu na dodijeljenoj parceli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙