FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ostavka Nevena Spahije

BEOGRAD, 25. rujna 2005. (Hina) - Nakon poraza od Slovenije 80-89 urazigravanju za poredak od petog do osmog mjesta nakon kojeg hrvatskakošarkaška reprezentacije neće nastupiti na Svjetskom prvenstvusljedeće godine u Japanu izbornik Neven Spahija podnio je ostavku.
BEOGRAD, 25. rujna 2005. (Hina) - Nakon poraza od Slovenije 80-89 u razigravanju za poredak od petog do osmog mjesta nakon kojeg hrvatska košarkaška reprezentacije neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Japanu izbornik Neven Spahija podnio je ostavku.

Reprezentaciju će Spahija posljednji put voditi u nedjelju u dvoboju za sedmo mjesto na Europskom prvenstvu protiv Rusije.

"Nikad više neću, dok god u životu imam i najmanji izbor, voditi momčad koja igra FIBA-ino natjecanje. Nikad više u životu", rekao je razočarani Spahija nedvosmisleno ukazujući da ga je na ovakvu odluku navela besramna sudačka krađa u četvrtfinalnom dvoboju u petak protiv Španjolske.

"Želim se svima zahvaliti na podršci. No, u ovom trenutku ja snagu za nastavak, još jedne kvalifikacije i cijeli ciklus - nemam. U ovom trenutku osjećam se prazno, iscijeđeno, izraubano. Šest godina sam u selekcijama i klubovima, i sam više ne mogu imati svježinu. Izvukao sam iz sebe sve, sve. Proveo sam s Mirkom Novoselom u protekle dvije godine više vremena nego sa ženom i djecom", zaključio je hrvatski izbornik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙