FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski košarkaši borit će se u Podgorici za prvo mjesto u skupini

SELCE, 13. rujna 2005. (Hina) - Za ovo Prvenstvo imali smo zahtjevanprogram priprema i odlične protivnike protiv kojih smo mogli uigratimomčad te vidjeti kako se možemo nositi s konkurentima za visokplasman i uspješan rezultat u Srbiji i Crnoj Gori, izjavio je danas nakonferenciji za novinare u Selcima, uoči odlaska na EP, izbornikhrvatske košarkaške reprezentacije Neven Spahija.
SELCE, 13. rujna 2005. (Hina) - Za ovo Prvenstvo imali smo zahtjevan program priprema i odlične protivnike protiv kojih smo mogli uigrati momčad te vidjeti kako se možemo nositi s konkurentima za visok plasman i uspješan rezultat u Srbiji i Crnoj Gori, izjavio je danas na konferenciji za novinare u Selcima, uoči odlaska na EP, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Neven Spahija.

Susreti s jakim protivnicima na pripremnim turnirima u Italiji i Srbiji i Crnoj Gori te utakmice u Španjolskoj pokazali su da naša reprezentacija ima kvalitetu potrebnu za dobar rezultat na EP i vraćanje hrvatske košarke na pozicije koje joj pripadaju iako svi ističu primarnu zadaću biti među šest najboljih i osigurati nastup na Svjetskom prvenstvu.

Naši najbolji košarkaši za Podgoricu kreću sutra preko Ljubljane, a prvi susret u B skupini igraju u petak protiv Bugarske. U subotu igraju protiv aktualnog europskog prvaka Litve, dok će se u nedjelju pokušati revanširati Turskoj za poraze na prethodna dva Europska prvenstva. U daljnje natjecanje plasirat će se tri momčadi iz svake skupine, s time da će prvoplasirani izravno osigurati nastup u četvrtfinalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙