FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Košarka: hrvatski košarkaši otputovali na EP

CRIKVENICA, 14. rujna 2005. (Hina) - U srijedu prijepodne hrvatskakošarkaška reprezentacija otputovala je za Ljubljanu odakle ćenastaviti za Podgoricu, na poprište Europskog prvenstva koje započinjeu petak, 16. rujna.
CRIKVENICA, 14. rujna 2005. (Hina) - U srijedu prijepodne hrvatska košarkaška reprezentacija otputovala je za Ljubljanu odakle će nastaviti za Podgoricu, na poprište Europskog prvenstva koje započinje u petak, 16. rujna.

Igrači i vodstvo stručnog stožera zadnje dane priprema proveli su u Hotelu "Marina" u Selcu.

Nalazimo se u dobrom psihofizičkom stanju, nakon 45 dana priprema i deset utakmica s kvalitetnim suparnicima. Izborit ćemo kvalitetan plasman na Europskom prvenstvu u Srbiji i Crnoj Gori, premda očekujemo iznimno težak turnir, rekao je Spahija.

Također, ne pribojavamo se ni jednog od protivnika, iako ih sve respektiramo, no želimo ostvariti rezultat koji će hrvatsku košarku vratiti na pozicije što joj prema kvaliteti i pripadaju, te da osiguramo nastup na Svjetskom prvenstvu iduće godine u Japanu, kazao je hrvatski izbornik.

Kapetan reprezentacije Nikola Vujčić se nada da će Hrvatska pobijediti sva tri suparnika u prvom dijelu Eurpskog prvenstva - u petak Bugarsku, u subotu aktualnog europskog prvaka Litvu, koju smo već jednom svladali na pripremama, te u nedjelju uzvratiti Turskoj za poraze na prethodna dva europska prvenstva.

Hrvatsku će na EP-u predstavljati Zoran Planinić, Marko Popović, Roko Leni Ukić, Gordan Giriček, Damir Rančić, Matej Mamić, Marko Tomas, Andrija Žižić, Nikola Vujčić, Mario Kasun, Dalibor Bagarić i Nikola Prkačin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙