FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izbornik Spahija objavio putnike za Španjolsku, Rančić otpao

ZAGREB, 4. rujna 2005. (Hina) - Popis košarkaških reprezentativaca kojikandidiraju za odlazak na EP od nedjelje je manji za još jedno ime.Izbornik hrvatske reprezentacije Neven Spahija na pripreme uŠpanjolsku neće voditi Damira Rančića.
ZAGREB, 4. rujna 2005. (Hina) - Popis košarkaških reprezentativaca koji kandidiraju za odlazak na EP od nedjelje je manji za još jedno ime. Izbornik hrvatske reprezentacije Neven Spahija na pripreme u Španjolsku neće voditi Damira Rančića.

Takav potez nikoga nije iznenadio, budući da je Rančić vrlo malo igrao u dosadašnjim pripremnim utakmicama. Već ranije s popisa su otpali Ivan Tomas i Markota. Sutra u Španjolsku putuje 13 igrača. U Španjolskoj bi hrvatska reprezentacija trebala odigrati tri utakmice, dvije protiv domaćina, te sa Grčkom.

Te utakmice oblikovat će konačni popis reprezentativaca za EP, na kojem će biti 12 igrača. Desetorica imaju osigurano mjesto, a pretpostavlja se da Spahija dvoumi između Marka Banića i Nikše Prkačina.

Hrvatski reprezentativci vraćaju se iz Španjolske 10. rujna i do odlaska na EP trenirat će u Crikvenici, gdje će Spahija objaviti konačni popis putnika za EP, koje se od 16. do 25. rujna održava u Srbiji i Crnoj Gori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙