FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar-Kitarović na sastanku Predsjedništva Međunarodne paneuropske unije

ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovat će u subotui nedjelju na sastanku Predsjedništva Međunarodne paneuropske unije uParizu, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova i europskihintegracija.
ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovat će u subotu i nedjelju na sastanku Predsjedništva Međunarodne paneuropske unije u Parizu, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Ministrica Grabar-Kitarović upoznat će članove Predsjedništva Međunarodne paneuropske unije s reformama koje Hrvatska poduzima radi dostizanja kriterija za punopravno članstvo u Europskoj uniji te s pripremama Hrvatske za otvaranje pristupnih pregovora s Europskom unijom, priopćilo je ministarstvo.

Uz članove Predsjedništva sastanku će prisustvovati i dva njemačka zastupnika u Europskom parlamentu Ingo Friedrich i Bernd Possel, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙