FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Info punkt "Kvarner Info-Vrata Jadrana" posjetilo 117.000 gostiju

RIJEKA, 20. rujna 2005. (Hina) - Turistički info punkt "Kvarner Info -Vrata Jadrana" posjetilo je od otvaranja u lipnju prošle godine dosredine rujna ove godine 117.000 gostiju ili oko 300 posjetitelja nadan, podaci su iz Turističke zajednice Primorsko-goranske županije.
RIJEKA, 20. rujna 2005. (Hina) - Turistički info punkt "Kvarner Info - Vrata Jadrana" posjetilo je od otvaranja u lipnju prošle godine do sredine rujna ove godine 117.000 gostiju ili oko 300 posjetitelja na dan, podaci su iz Turističke zajednice Primorsko-goranske županije.

Info punkt nalazi se na prilazu gradu Rijeci, na mjestu kojim prolaze turisti koji u hrvatska turistička odredišta dolaze preko graničnih prijelaza Rupe i Pasjaka.

Osim izravnog kontakta s osobljem, turistima je, među ostalim, omogućeno korištenje podataka iz informacijskog sustava o raspoloživim smještajnim kapacitetima te Interneta, turističkih karata, telefonskih usluga Turističke zajednice i njene službe "Hrvatski anđeli".

Po podacima iz kvarnerske Turističke zajednice, od otvorenja do sredine rujna na tom se info punktu zaustavilo oko 1000 autobusa, a turistima je podijeljeno 377.000 primjeraka tiskanog promidžbenog materijala.

U 2004., od otvorenja u lipnju do kraja godine, info punkt je posjetilo 35.000 gostiju, najviše iz Njemačke te Italije, Hrvatske, Francuske, Češke, Slovačke, Poljske i Mađarske, a ostvareno je 170 posjeta na dan.

U 2005., do sredine rujna, Info punkt su posjetile 82.000 gostiju koji su ostvarili u prosjeku 300 posjeta na dan. Najviše je bilo turista iz Njemačke te Italije, Hrvatske, Francuske i Rusije.

"Kvarner Info - Vrata Jadrana" proglašen najboljim turističko-informativnim centrom u akciji "Plavi cvijet 2004.", a jedinstven je po tome što radi tijekom cijele godine i nudi cjelovite informacije o turističkoj ponudi Primorsko-goranske županije i Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙