FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Villepin o partnerstvu između Francuske i Njemačke

PARIZ, 4. rujna 2005. (Hina/AFP) - Partnerstvo između Francuske iNjemačke ostat će isto, bez obzira na čelne ljude koji će doći nakonskorih parlamentarnih izbora u Njemačkoj 18. rujna, izjavio je unedjelju francuski premijer Dominique de Villepin.
PARIZ, 4. rujna 2005. (Hina/AFP) - Partnerstvo između Francuske i Njemačke ostat će isto, bez obzira na čelne ljude koji će doći nakon skorih parlamentarnih izbora u Njemačkoj 18. rujna, izjavio je u nedjelju francuski premijer Dominique de Villepin.

"Nijemci će izabrati čelnike koje žele. Mogu vam samo reći da su veze između Francuske i Njemačke takve da nisu podložne promjenama zbog izbora", rekao je De Villepin za informativnu tv-postaju LCI.

"Primio sam Angelu Merkel (predsjednica CDU-a, Kršćansko-demokratske unije) koja mi je potvrdila svoju duboku privrženost francusko-njemačkim vezama", dodao je.

"Uvjeren sam da su te veze nužne za dobro funkcioniranje Europe. U vezama između Francuske i Njemačke, bez obzira na čelnike koje će dobiti Njemačke, dinamizam francusko-njemačkih veza i francusko-njemačko partnerstvo ostati će isti", dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙