FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U manje od tri mjeseca bankomat u bolnici drugi put na meti lopova

ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - U manje od tri mjeseca bankomat uzagrebačkoj bolnici Merkur drugi se put našao na meti razbojnika, nojutros su ga uspjeli s još nepoznatim iznosom novca ugurati uautomobil i pobjeći, doznaje se danas od zagrebačke policije.
ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - U manje od tri mjeseca bankomat u zagrebačkoj bolnici Merkur drugi se put našao na meti razbojnika, no jutros su ga uspjeli s još nepoznatim iznosom novca ugurati u automobil i pobjeći, doznaje se danas od zagrebačke policije.

Trojica maskiranih i naoružanih razbojnika upala su jutros nešto prije 4 sata u bolnicu Merkur u Zajčevoj ulici i uz prijetnju pištoljem svladali 38-godišnjeg noćnog čuvara te iz predvorja bolnice ukrala bankomat Zagrebačke banke. Noćni čuvar je pritom prošao bez ozljeda.

Policija još nije ušla u trag razbojnicima ni ukradenom automobilu VW passat kojim su pobjegli u nepoznato. Krađa automobila, koji je nestao s parkirališta ispred zagrebačkog hotela Dubrava, jutros je prijavljena policiji.

Sredinom srpnja bankomat u istom bolničkom prostoru već je bio na meti, također trojice maskiranih razbojnika ali taj puta nisu uspjeli iz njega izvući novac niti ga ugurati u vozilo, pa su ga ostavili pred ulaznim vratima bolnice i pobjegli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙