FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Projekt HVB Splitske banke "Moj škoj"

SPLIT, 22. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Uprave HVB Splitske bankeWolfgang Peter predstavio je na današnjoj konferenciji za novinare uSplitu projekt "Moj škoj" u sklopu kojeg je ta novčarska kuća odlučilapomagati obnovu i izgradnju mreže predškolskih i školskih ustanova napet srednjodalmatinskih otoka.
SPLIT, 22. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Uprave HVB Splitske banke Wolfgang Peter predstavio je na današnjoj konferenciji za novinare u Splitu projekt "Moj škoj" u sklopu kojeg je ta novčarska kuća odlučila pomagati obnovu i izgradnju mreže predškolskih i školskih ustanova na pet srednjodalmatinskih otoka.

Splitska banka odlučila je ulagati u razvoj otoka te će dio dobiti uložiti u budućnost otoka i njihovih najmlađih stanovnika, kazao je Peter, istaknuvši da će ta banka obnoviti ili izgraditi takve ustanove na Visu, Braču, Korčuli, Hvaru i Šolti.

Dodao je također da će dječji vrtić "Sardelice" u Starom Gradu i vrtić u Jelsi na otoku Hvaru dobiti nov namještaj i nastavna pomagala, zgrade vrtića u Grohotama, Sutivanu i Veloj Luci bit će obnovljene, vrtić u Korčuli dobit će obnovljenu stolariju, a osnovna škola u Visu školsku knjižnicu.

Peter je, uz ostalo, kazao da je dar od 200.000 kuna samo početak provedbe tog projekta Splitske banke te je pozvao i druge darivatelje i partnere Splitske banke da se uključe u tu akciju kako bi se, kako je kazao, vratio život srednjodalmatinskim otocima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙