FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka tvrtka darovala sisačkoj bolnici medicinsku opremu

SISAK, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Predstavnici njemačke tvrtke "PaulHartmann", jednog od vodećih europskih proizvođača proizvoda zahigijenu i zdravlje, danas su sisačkoj Općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić"na prigodnoj svečanosti darovali medicinske proizvode u vrijednosti300 tisuća kuna.
SISAK, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Predstavnici njemačke tvrtke "Paul Hartmann", jednog od vodećih europskih proizvođača proizvoda za higijenu i zdravlje, danas su sisačkoj Općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" na prigodnoj svečanosti darovali medicinske proizvode u vrijednosti 300 tisuća kuna.

Tvrtka "Paul Hartmann" iz njemačkog grada Heidenheima, u sklopu suradnje dvaju gradova, darovala je sisačkoj bolnici i regionalnom zdravstvenom centru pelene za inkontinenciju koje će biti dostatne bolnici godinu dana.

Donaciju je ravnatelju Opće bolnice "Dr. Ivo Pedišić" Vladimiru Blagaiću predao direktor prodaje tvrtke "Paul Hartmann Croatia" Marin Matulić, koji je istaknuo da se tim činom nastavlja uspješna suradnja Heidenheima sa Siskom i njegovom bolnicom.

Tvrtka "Paul Hartmann" osnovana je u Heidenheimu prije 200 godina i jedna je od vodećih europskih proizvođača medicinskih proizvoda za higijenu i zdravlje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙